Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как да си подсигурим по-голям трафик към сайтовете?

1. Съдържанието е много важно - в него е истината На малко хора им е ясно, че основната идея е не привличането на много хора, а запазването ...




1. Съдържанието е много важно - в него е истината


На малко хора им е ясно, че основната идея е не привличането на много хора, а запазването им като постоянни посетители, които да се връщат отново, за да получат повече информация.Това основно става с качествено съдържание.Под качествено се разбира – полезни четива, статии, дискусии и т.н.Към кое точно ще се насочите си остава Ваш избор.Идеята да се копират материали от други сайтове или блогове, не е за предпочитането, понеже тук говорим за уникалност.Копирането на съдържанието на другите сайтове ще се възприеме като един вид безидейност.



2. Посещавайте други блогове или сайтове и следете как ги развиват

Ние Ви препоръчваме, ако терпърва ще се запознавате с търсещите машини, всеки ден да четете този сайт.

Посещението на други уеб места е добра идея.Чрез това можете да следите за нови тенденции и идеи. Ако попаднете на интересна тема, по която Вие сте писали нещо можете да сложите линк .Обикновено администраторите следят за съдържанието на сайтовете и ако преценят, че линка който сте сложили е добър , това може да се окаже началото на интересна съвместна дейност.

3.Добавяйте тагове


Изключително важна и неразделна част от сайт,блог,форум и т.н. са таговете.Не е вярно,че единствената насоченост на таговете е за търсещите машини, а напротив , те са от полза и за самите хора.В този смисъл поставяйте необходимите тагове – ако пишете за рози , добавете и цветя,домашна градина,почва,растение и т.н. Идеята е да се добавят думи свързани контекстуално с насочеността на темата Ви.

4.Добавяйте Вашият сайт в социални мрежи и търсачки


Търсещите машини ще Ви открият трудно, ако Вие първо не ги “поканите”.Става дума за добавянето на сайта/блога Ви в предназначените за това директории и места.В противния случай, процеса на индексиране е убийствено бавен.Търсещата машина трябва да попадне на линк от някой сайт към Вашия и оттам да тръгне индексирането.Вторият начин не е за предпочитане, освен ако не Сте решили да пробвате издръжливостта на нервната си система.



5. Създайте RSS канали.


RSS е сравнително нов и интересен метод за четене на съдържанието на сайт или брог. Със сигурност ще Ви бъде полезен, понеже хората се стремят към възможно най-лесния начин за получаване на информацията.

6. Направете си XML-карта на сайта.


XML-sitemap – това пък е един вид информационен канал , но този път обърнат в по-голяма степен към търсещите машини в частност GOOGLE INC.Създаден и поставен на Вашият сайт , този файл указва на търсачките , какво е добавено в сайта, колко често се обновява добавеното, колко често се добавя ново съдържание и т.н.

7. Създавайте прости неща, но за потребителите, а не за търсачките

Създаването на “авангарден” сайт може да се тълкува двусмислено. Желателно е да се придържате към класически методи , за да може сайта Ви да се възприема еднакво от всички посетители, в смисъл – посетител на 18 год. и посетител на 67  години не мислят еднакно и “авангардния” сайт може да се окаже грешка.В случай обаче, че се придържате към основните и утвърдени норми, шанса да спечелите редовен посетител е по-голям.


Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

1 comment

  1. ного полезна статия, открих я Интернет и останах приятно изненадан! Поздравления и успех с развитието на блога! Тук също можете да видите полезни ресурси: Препратка

    ReplyDelete