Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Срязаха гумите на ремарке в село Блажиево, при друг случай, два леки автомобила горяха в село Лозно

В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявено срязване на 2 гуми на ремарке за автомобил и счупена камера за видеонаблюдение в частен им...В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявено срязване на 2 гуми на ремарке за автомобил и счупена камера за видеонаблюдение в частен имот в с. Блажиево. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, образувано е досъдебно производство по случая. 

При друг случай, досъдебно производство за палеж е образувано в РУ Кюстендил на 12 февруари. Неизвестен извършител е запалил 2 леки автомобила, които са били паркирани пред дома на собственика в с. Лозно. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН – Кюстендил, спасени от огъня са 2 сгради. За случая е уведомен дежурен прокурор.Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments