Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържаха нелегални емигранти и сръбски шофьор край Кюстендил

Четирима мъже с афганистански произход и водач на товарен автомоил – сръбски гражданин, са задържани от кюстендилски полицаи в края на минал...Четирима мъже с афганистански произход и водач на товарен автомоил – сръбски гражданин, са задържани от кюстендилски полицаи в края на миналата седмица. На отбивка на бензиностанция преди Кюстендил спрял за почивка сръбски товарен автомобил с влекач, който е влязъл на територията на страната ни от Турция в петък. Водачът – сръбски гражданин, чул шум в каросерията на автомобила и помолил служител на бензиностанцията да съобщи на полицията. Сигналът е подаден чрез тел. 112, пристигналите полицейски екипи на място са установили под платнището 4-ма мъже, без документи, твърдящи, че са с афганистански произход. Съобщили, че са успели да проникнат в товарния автомобил на територията на Турция, а целта им е да стигнат до Германия.На място за обслужване на произшествието е пристигнал и екип от митнически служители, установено е, че пломбата на товара не е нарушена. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments