Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3-ма са задържаи за престъпления, свързани с наркотични вещества

През изминалото денонощие на територията на Кюстендилска област са задържани трима души за престъпления, свързани с наркотични вещества. В Б...През изминалото денонощие на територията на Кюстендилска област са задържани трима души за престъпления, свързани с наркотични вещества. В Бобов дол местни полицаи са задържали 16-годишен младеж за притежание на марихуана. Служителите извършили проверката на младежа, който е от Дупница,  в централната градска част, от него е иззета опаковка със суха зелена листна маса. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомена е прокуратурата. 

Снощи дупнишки полицаи са задържали 36-годишна местна жителка за притежание на наркотично вещество, от нея е иззета опаковка канабис, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата. 

Снощи пътни полицаи от Дупница са установили и задържали водач на л.а „Алфа Ромео“, който управлявал след употреба на наркотично вещество. Проверката е извършена на ГП Е 79, 30-годишният водач е от с. Овчарци. При последвалия личен обиск от него са иззети 10.76 г канабис и 9.71 грама амфетамин. Видът на веществата е установен с техническо средство. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments