Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържаха 46-годишна кюстендилка за измама

На 1 септември в РУ Кюстендил е задържана с полицейска заповед 46-годишна кюстендилка  за измама. Тя въвела в заблуждение свой познат, че  щ...На 1 септември в РУ Кюстендил е задържана с полицейска заповед 46-годишна кюстендилка  за измама. Тя въвела в заблуждение свой познат, че  ще полага грижи за  тежко болен , който е настанен в кюстендилската болница. Заявителят й е платил 3000 лв. за времето от средата на август, на 1 септември поискала още 3 000 лв . Заявителят на  измамата съобщил в полицията, че има доказателства,  че 46-годишната жена не е извършила обгрижването, за което е наета, и иска съдействие от полицията.  При предприетите действия криминалистите установили, че деянието, заявено в сигнала, е достоверно. Досъдебно произвоство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата. Последвало е задържане до 72 ч с постановление на прокурор, а вчера  КРС е постановил постоянна мярка „задържане“ за 46-годишната, работата по случая продължава.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments