Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

8 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта

8 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта. 2 от тях са възникнали на територията на община Бобов дол, нанесли са щети. В землището...8 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта. 2 от тях са възникнали на територията на община Бобов дол, нанесли са щети. В землището на с. Голем Върбовник са изгорели 180 бали фураж. Причините за възникването на пожара се изясняват, не се изключва умисъл.

Пожарът в с. Големо село е причинен поради небрежно боравене с открит огън, унищожени са 3 кошера и 80 овощни дървета.

 


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments