Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Уеб дизайн и SEO Кюстендил

Агенция за уеб дизайн и SEO оптимизация в Кюстендил Днес в България 97% от заявките идват от търсещата машина Google.  резултатите от търсен...



Агенция за уеб дизайн и SEO оптимизация в Кюстендил

Днес в България 97% от заявките идват от търсещата машина Google.  резултатите от търсенето се променят в резултат на актуализации; ключовият фактор в класирането на сайта е полезността на съдържанието за посетителя; има филтри и санкции за свръх оптимизация и „черни” методи за SEO оптимизиране; високочестотните търговски теми се преглеждат ръчно от оценителите; резултатите от търсенето за мобилни устройства се различават от настолните.

Търсачката Гугъл

Също така Google BG имат свои собствени характеристики: обикновено сайтовете се появяват при ключови заявки от първия месец; актуализациите стават средно веднъж седмично; позициите на фразите са нестабилни и могат да се променят от актуализация до актуализация; справя се по-добре със съдържание на руски език; по-подробни фрагменти (адрес, телефон, чат, статии, изображения, рецензии); регионалността е добавена в уеб администратора; има собствени услуги, които засягат техническата страна на сайта в резултатите от търсенето (Turbo страници). Съотношението на SERPs към SEO е 9 реклами, от 10 до 15 сайта за SEO.


Google Global: Новите сайтове се класират по-дълго; сайтовете започват да заемат позиции в резултатите от търсенето средно от третия месец; актуализациите се случват всеки ден; стабилни позиции на фрази; По-добре се справя с техническото съдържание YouTube е добавен към резултатите от търсенето. Съотношението на SERPs към SEO - 5 реклами, 10 SEO сайта.

Важно обобщение, касаещо оптимизирането на сайтове

Каквото и да си говорим, един сайт, ако няма посещения, той губи своята ефективност.

Ако сте предприемачи, опериращи в град Кюстендил, например, управител сте на онлайн магазин за дрехи, но продажбите не вървят, то обезателно трябва да помислите за СЕО оптимизация.

Може да се наложи и да се направи преструктуриране на сайта, ако той не отговаря на съвременните стандарти.

В случай, че нямате собствен сайт, но сте планували да развивате онлайн търговия, то можете да заявите направата на сайт именно от Висео - компания, оперираща повече от 10 години, както в Кюстендил, така и в цялата страна.

И това не са всички прилики и разлики. Алгоритмите на търсачката непрекъснато се променят, както и правилата за поставяне, приоритет в класирането в търсачката. Работата на SEO специалист е да спазва всички тези правила, да се адаптира към алгоритмите (без да се прави компромис с видимата част на сайта и подобряването на невидимата).


Няма как да не Ви представим и действаща промоция за направата на нов сайт:



No comments