Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Поради небрежност, пожарникари гасиха пожар в дърводелски цех

Вчера екип на РСПБЗН – Кюстендил, е гасил пожар край града, причинен поради небрежност. Горели са сухи треви, не са допуснати щети. Тази с...Вчера екип на РСПБЗН – Кюстендил, е гасил пожар край града, причинен поради небрежност. Горели са сухи треви, не са допуснати щети.

Тази сутрин е възникнал пожар в дърводелски цех в гр. Бобошево – запалила се е преса за плоскости, причина за възникването на пожара е некачествен ремонт в съоръжението. Няма пострадали хора, спасен е дърводелският цех, пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Дупница.

От три страни е ограничен пожарът, който възникна в землището между селата Фролош и Ваксево, гаси се фронт откъм северната страна – посока с. Ваксево, няма опасност огънят да засегне къщи.


Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments