Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Наближава последното издание на Лятно кино в Кюстендил

Наближава последното издание на Лятно кино в Кюстендил за това лято, но и изключително запомнящо се, обещаваме! Освен че ще излъчим българск...



Наближава последното издание на Лятно кино в Кюстендил за това лято, но и изключително запомнящо се, обещаваме! Освен че ще излъчим български късометражен филм с над 36 световни фестивални отличия, ще навлезем и в сериозни теми като недостига на вода.
⚠️ Препоръчваме да си носите нещо за сядане, в случай, че желаете да седнете на поляните.
💖 Събитието се организира от Отдел "Култура и духовно развитие", Община Кюстендил
🎞️ Ще започнем с два филма, изключитено подходящи за деца "The Rise And Fall of Globosome" (който излъчваме със специалното съдействие на Goethe-Institut Bulgarien и Arte Urbana Collectif / Арте Урбана Колектив) и "The Incident at Tower 37". И двата филма разглеждат връзката на човека с природата по един необичаен, но и много достъпен за въображението на децата начин.
🎞️ "На червено" на Тома Вашаров - филм с над 36 световни фестивални награди ще ни въведе в автобус, спрял на зациклил червен светофар, в който ситуацията излиза извън контрол, след като шофьора отказва да продължи.
🎞️ "Insignificant" е едно невероятно визуално пътешествие през чудесата на Вселената, в търсене на отговор на въпроса "Как е възможна магията на живота?". Освен тотален хит по света, филмът засяга изключително интересни философски въпроси.
Най-доброто предстои!

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments