Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Четирима мъже бяха задържани в Кюстендил за фалшифициране на документи за регистрация на превозни средства

Вчера криминалисти от ОДМВР и РУ Кюстендил са задържали четирима мъже за извършвани документни престъпления. Процесуално-следствените действ...Вчера криминалисти от ОДМВР и РУ Кюстендил са задържали четирима мъже за извършвани документни престъпления. Процесуално-следствените действия са осъществени на 8 обекта/жилища, автоработилница, автомобили/.Открити и иззети са счетоводни документи, свидетелстава за регистрация на МПС, договори за покупко-продажба на МПС, преносими компютри. Те манипулирали документите на внесени от чужбина автомобили/променяли годината на производство и други показатели/ и ги продавали както на български клиенти, така и в чужбина.
Задържаните с полицейска заповед мъже са на възраст 35, 45, 48 и 54 години. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments