Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как е правилно да се носи туника

Поздрави на всички наши читатели, почитатели на модерните и удобни дрехи! Искам да знам дали мнозина имат туники в гардероба си? В края на к...



Поздрави на всички наши читатели, почитатели на модерните и удобни дрехи! Искам да знам дали мнозина имат туники в гардероба си? В края на краищата сега модните дизайнери ги използват активно в различни комбинации. Ето защо си струва да разберете какви са туниките и с какво да носите туника за жени, които искат да изглеждат стилно и модерно през всеки сезон.

Приятно разнообразие                                                                                             

Едва ли си струва да си припомняме подробно древния произход на тази дреха. Но тогава се формира нейната черта - лек свободен силует, подчертаващ съблазнителната женственост и скриващ малки недостатъци. Тези дни елегантността и комфортът направиха туниката почти универсална. Тя успешно ще замени блуза и жилетка, джъмпер и яке, сарафан и рокля за жени, което ясно се вижда на многобройни снимки. Модните къщи включват туники в голямо разнообразие от ансамбли - от бизнес и спортни до плажни и дори вечерни облекла.

Има два основни типа - туники с риза и туники. Всеки от тези видове е разнообразен по стилове, елементи, материи и покрития. Резултатът е такова разнообразие, че всяка мода с удоволствие ще избере нещо за себе си.

Не забравяйте да имате поне 2-3 универсални туники в арсенала си от дрехи. Много интересни опции могат да бъдат намерени в категорията туники на нашия уебсайт. Основното е да изберете модел, който отговаря на ситуацията.

 

С какво можете да носите туника в офиса

Ако компанията няма специфичен дрескод, тогава туниката с риза е най-добрият вариант за офис работник. Моделите с разфасовки отстрани също са напълно възможни. В този случай е необходимо да се вземат предвид следните точки:

се предполага по -строг разрез;

нещото трябва свободно да пасне на фигурата;

желана средна дължина;

цветовата схема включва спокойни цветове или малки тъпи шарки.

Състава на плата може да бъде различна - от памук до трикотаж. Опциите за деним са разрешени. Класическите панталони в успокояващи цветове са идеални за чифт такива модели. Дънките или клиновете ще изглеждат по -демократични (ако ситуацията позволява). За да решите с кои панталони да носите туника за работа, можете да разгледате моделите в каталога на панталоните на нашия магазин. Елекът може да се превърне в пикантно допълнение към ансамбъла.

 

 Как да изберем правилната туника за пътуване

 Комфортът от кройка и приятната естествена материя са особено ценни за пътуващите. При избора на туника са важни 3 правила:

нещото не трябва да възпрепятства движението;

тъканта трябва да е дишаща и да няма белези;

ризи със средна дължина са най -добри.

Характеристики на вечерни туники

Елегантните вечерни туники са специална грандиозна група, която включва изключително дрехи. Те са ушити от шикозни едноцветни материи с "течна" текстура - от шифон, коприна, тънко трико, велур. Модели от този тип сякаш напомнят за богатството на Древна Гърция и Рим. Те могат да бъдат украсени с декоративни елементи, мъниста, дантели и дори скъпоценни камъни. За младите момичета късите стилове са приемливи, а дамите се препоръчват да са под коляното и до пода. Тези елегантни парчета се носят с вечерни аксесоари и подходящи обувки. Особено модерна тенденция е „високо ниско“, което означава различна дължина на продукта - по -къса отпред и по -дълга отзад.

 

Какво да облека с плажна туника

Плажният сезон ви позволява да се отпуснете и да си купите ярки необичайни тоалети. За любителите на туники през лятото - пълен обхват на въображението! Материите са леки, летящи, ефирни. Прозрачните неща не са забранени за млади и стройни. Цветовете са много разнообразни - от едноцветни до геометрични шарки и щампи. Туники с кройка могат да се носят с малки шорти и дънки. Туники тип рокли успешно заместват сарафаните и класическите рокли.

 

Топлина и комфорт на трикотаж

Топлите туники са особено добри през зимата и през студеното извън сезона. Цветовете и текстурите могат да бъдат много различни.

Плетените туники, изработени от тънко трико, могат да бъдат подредени в многопластови ансамбли, включително, освен туниката, пуловер, пола или рокля, панталони или изолирани гамаши и дълги шалове.

Интересна модна тенденция: вложката под туниката е имитация на риза с яка, която се закопчава отвътре.Топлите плетени туники в етнически стил предполагат наличието на национални шарки, които могат да бъдат геометрични, което ще подобри стила на нещото. Препоръчва се с обикновен пуловер и панталон или гамаши. Допълнителни елементи във фолклорен стил са добре дошли: бижута, изработени от естествени материали, например кожа и кожа, чанти с ресни, плетени шапки и барети.

 

Туники за едри дами

Според модните дизайнери туниките са чудесни за жени с наднормено тегло. И не се ограничавайте до тъмните цветове, особено черните. На дама с размер X +, бяла туника също ще изглежда добре. Въпреки това, когато избирате туника, си струва да запомните, че:

"течащите" модели, изработени от тънко трико, са най -подходящи;

по -добре е да изберете дълги опции;

може да се комбинира с удължени аксесоари – тип висулки;

изберете стабилни обувки с клинове и средни токчета.

Какви обувки и аксесоари да носите

Основният съвет: за да не губи туниката си чар, трябва да помислите с какви обувки и аксесоари е подходящо да се комбинирате. Има два подхода за формиране на тунични ансамбли:

компонентите са съобразени с тона и ситуацията - класически за офиса, спорт за пътуване, елегантен за вечерно облекло;

компонентите контрастират с обикновения лък и това допълнително привлича вниманието.

Първият вариант е по -разбираем и общоприет. Вторият е подходящ за шокиращи хора, които не се страхуват от „зърна пипер“, които привличат погледа. Така например можете да носите ботуши над коляното към туниката в офиса и меки дантелени ботуши към плажната туника.

 

Помислете за модните тенденции

През всеки сезон модните дизайнери обръщат специално внимание на моделите:

в етнически стил - изработени от естествени материи, украсени с бродерия, дантели, панделки и др. ;

в стила на минимализма, тоест изключително проста кройка, почти без декорация;

с геометрични шарки - това могат да бъдат модели на самата тъкан, или приложения или бродерия;

многослойни композиции от туники.

За почитателите на етническата принадлежност има място за въображение и творчество в използването на ефектни допълнителни аксесоари и декорации. Туники-ризи и туники-рокли ще бъдат еднакво ефективни. Първите се комбинират успешно с леки панталони от памук, лен и други естествени материи, както и с дънки.

 

Минимализмът е пълна противоположност на етническия стил. Предполага просто изрязване - сякаш от едно платно. Използват се класическите заглушени цветове и липсата на декоративни елементи.

Слоестите композиции са доста оригинална тенденция, която включва композицията от няколко туники, облечени една върху друга. На първо място, това се отнася за модели от леки материи - шифон, коприна, памук и изисква специално изкуство в комбинация.

Не се притеснявайте да спазвате всички модни тенденции, но намерете това, което ви харесва и ще носите с удоволствие. В нашия каталог с дамско облекло има неща за всеки вкус.

 

Очарователната тема за туники може да се продължи доста дълго време, но е по -интересно да знаете вашето мнение за това с какво може да се носи туника за жени, както и за интересни комбинации, които някой вече използва в гардероба си. Творческа дискусия може да бъде прехвърлена с връзка към социалните мрежи. Всякакви мнения и коментари са добре дошли!

No comments