Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Две кражби само за денонощие в Дупница

Вчера в РУ Кюстендил са постъпили 2 сигнала за извършени жилищни кражби – от единия апартамент са отнети 400 лв. и бижута, от другия – лапто...Вчера в РУ Кюстендил са постъпили 2 сигнала за извършени жилищни кражби – от единия апартамент са отнети 400 лв. и бижута, от другия – лаптоп и 100 лв. Произшествията са обслужени от дежурна полицейска група, образувани са досъдебни производства.

Вчера е подаден сигнал в РУ Дупница за извършена кражба от къща в града на телевизор, моторен трион и зарядно за акумулатор. Досъдебно производство е образувано по случая. 


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments