Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Районна прокуратура – Кюстендил води разследвания за незаконно държане на наркотични вещества

Районна прокуратура – Кюстендил води разследвания за незаконно държане на наркотични вещества   Под ръководството на Районна прокуратура – К...
Районна прокуратура – Кюстендил води разследвания за незаконно държане на наркотични вещества

 Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се водят разследвания по образувани досъдебни производства за незаконно държане на високорискови наркотични вещества.

            Във връзка с получена оперативна информация е било извършено претърсване в жилището на 33-годишния Д.К. в гр. Дупница. Открити и иззети са били вещества, забранени за приложение в хуманната и ветеринарна медицина, държани от него незаконно.

            Мъжът употребил вербална агресия спрямо полицейските служители, поради което се е наложило използване на помощни средства.

            Установено е, че Д.К. е многократно осъждан за тежки умишлени престъпления.

 

            При друг случай, касаещ същото престъпно деяние, е бил задържан А.И. (на 63 години).

Служителите на реда от гр. Кюстендил и гр. Дупница са организирали постове на автомагистрала „Струма“, с оглед получена информация за пласиране на наркотици от него.

На 13.10.2021 г., докато мъжът пътувал с лек автомобил от гр. Сандански за гр. Дупница, е бил спрян за проверка. В хода на разследването у него са били открити и иззети наркотични вещества. С постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Кюстендил А.И. е бил задържан за срок до 72 часа. Впоследствие съдът му е наложил мярка за неотклонение „домашен арест“.

 


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments