Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Нов удар срещу наркоразпространението на полицията в Кюстендил

Вчера служители на РУ Кюстендил  при проведени специализирани действия срещу престъпленията, свързани с наркотици, са иззели 1.5 кг канабис ...Вчера служители на РУ Кюстендил  при проведени специализирани действия срещу престъпленията, свързани с наркотици, са иззели 1.5 кг канабис от къща в с. Неделкова Гращица, бучка амфетамин  и канабис от жилище в Кюстендил и при личен обиск на друг кюстендилец, пише Blagoevgrad.eu. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. Задържани са 4-ма млади мъже с полицейска заповед. По случаите са образувани  досъдебни  производства в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор. 

При друг случай, снощи при извършена проверка на 38-годишен мъж полицаи са иззели от него опаковка с хероин. Проверката е извършена на ул. „В.Търново“ в Дупница, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments