Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мотокрос Бобошево 2021

За 65-та поредна година община Бобошево ще е домакин на традиционното състезание „Мотокрос Бобошево“, с което се закрива и сезонът в мотокро...За 65-та поредна година община Бобошево ще е домакин на традиционното състезание „Мотокрос Бобошево“, с което се закрива и сезонът в мотокроса у нас. Надпреварата се организира без прекъсване от 1956 година насам и тази година организаторите от клуба-домакин “Мотоклуб Бобошево 1956” Мото клуб Бобошево и Община Бобошево Община Бобошево няма да изневерят на традицията и макар и в условията на пандемия ще проведат мотокроса, с който се закрива и сезон 2021. Bulgarian Motorcycle Federation

Организаторите, както обикновено, са приготвили и награден фонд за първите пет в класовете МХ 50, МХ 65, МХ 85, МХ 2, МХ 1 и МХ.

Председателят на “Мотоклуб Бобошево 1956” Иванка Натина гарантира, че и състезатели, и организатори работят усилено за провеждането на мотокроса, а феновете на този любим спорт и дългогодишната публика на бобошевския мотокрос очакват с нетърпение последното състезание за годината.

No comments