Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Когато децата не пазят обществените съоръжения ...

Този път не говорим за вандалска проява, а за неправилно ползване на люлка в Кюстендил. Преди дни в Социалната мрежа се появи видео, на коет...

Този път не говорим за вандалска проява, а за неправилно ползване на люлка в Кюстендил.
Преди дни в Социалната мрежа се появи видео, на което се вижда, как около 6-8 дечица са се качили на люлка, предназначена за най-много двама ползватели.

Ето го и резултатът:
Не се забавиха и реакциите в социалните мрежи...
Снощи докато бях с дъщеря си на въпросната площадка дойдоха около 7-8деца които окопираха люлката и почти всички се бяха налачулили може би това е резултата от тяхното дивеене на люлката и от забележка не разбират.

Пише майка, станала свидетел на ситуацията...


Време е да пазим, уважаеми читатели! Да пазим заедно!

Снимки: Забелязано в Кюстендил 

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments