Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

В спокойна обстановка приключи изборния ден в Кюстендил и областта

В СПОКОЙНА ОБСТАНОВКА ПРИКЛЮЧИ ИЗБОРНИЯТ ДЕН В КЮСТЕНДИЛСКА ОБЛАСТ Изборният ден в Кюстендилска област протече в спокойна обстановка и без н...В СПОКОЙНА ОБСТАНОВКА ПРИКЛЮЧИ ИЗБОРНИЯТ ДЕН В КЮСТЕНДИЛСКА ОБЛАСТ Изборният ден в Кюстендилска област протече в спокойна обстановка и без нарушения на обществения ред. Всички избирателни секции се охраняваха  от служители на МВР. Охраняването ще продължи до  предаването на изборните материали от всички секционнни комисии в РИК. До 19.00 ч в ОДМВР бяха подадени 4 сигнала, които са обработени и докладвани на прокуратурата. Сектор БДС – ОДМВР – Кюстендил и поделенията в районните управления са издали 26  удостоверения на граждани на Кюстендилска област, за да могат да упражнят правото си на глас.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments