Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Ледена пързалка ще радва жителите на Дупница тази зима

Изгражда се ледена пързалка. Пързалката ще може да се ползва от деца и възрастни в Парк Рила - град Дупница. Деца и възрастни нямат търпение...



Изгражда се ледена пързалка.
Пързалката ще може да се ползва от деца и възрастни в Парк Рила - град Дупница.

Деца и възрастни нямат търпение да изпробват леденото съоръжение за забавление.
Припомняме на читателите, че парк Рила е един от най-красивите, а с това си действие, се затвърждава и като паркът с най-разнообразни съоръжения, атракциони и заведения.

Очаква се сериозен интерес от жителите на Кюстедил, Благоевград, както и от околните населени места, именно към град Дупница.

През годините ледени пързалки е имало в градовете Самоков, Благоевград, Банско, но в Дупница и Кюстендил, поне нашият екип не помни да е имало.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Снимка: Фейсбук "За Дупница".
Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments