Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мая Манолова и кандидат-депутати увериха жители на Петрич, Сандански и Разлог, че ще има правителство на промяната

Л идерът на Коалиция "Изправи се БГ!Ние идваме !" - Мая Манолова, заедно с кандидат -депутати от листата на 1 МИР-Благоевград,...Лидерът на Коалиция "Изправи се БГ!Ние идваме !" - Мая Манолова, заедно с кандидат-депутати от листата на 1 МИР-Благоевград, посети Петрич, Сандански и Разлог. Всички жители на областта, с които се срещнаха, споделиха проблеми в областта на здравеопазването, образованието, социалната политика и съдебната систтема.

Гаранция за решаването на голяма част от споделените проблеми ще бъде влизането на коалицията с номер 31 в състава на 47то Народно събрание на Република България.

С Вашата подкрепа за №31 „ Изправи се БГ! Ние идваме!“ може да се гарантира правителство на промяната!”, категорична бе Мая Манолова.

Кандидат-депутатите също призоваха хората да гласуват в бюлетината за народни представители с № 31, за да има правителство на промяната, което ще осигури по-добро бъдеще за нас и нашите деца.

Ние доказахме, че искаме и можем да променим България! Започнахме промяната! Време е да продължим!”, увериха Мая Манолова и кандидатите за народни представители от „Изпрви се БГ! Ние идваме!”.

 --------

Предизборна публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: www.Blagoevgrad.eu


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments