Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Тържествена церемония по връчване на Националната награда за скулптура „Акад. Иван Лазаров“ ще се проведе на 12 ноември

На 12 ноември 2021 г., 12:00 ч., в Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора“ ще се състои тържествена На 12 ноември 2021 г., 12:00...На 12 ноември 2021 г., 12:00 ч., в Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора“ ще се състои тържествена На 12 ноември 2021 г., 12:00 ч., в Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора“ ще се състои тържествена церемония по връчване на Националната награда за скулптура „Акад. Иван Лазаров“. Тя се присъжда на един български скулптор за ярки постижения в областта на скулптурата през предходната година.. 

Тя се присъжда на един български скулптор за ярки постижения в областта на скулптурата през предходната година.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments