Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Водач на нерегистриран мотоциклет бе спипан в Бобов дол

Досъдебно производство е образувано в края на миналата седмица  в РУ Бобов дол за управление на нерегистрирано МПС.Водачът е установен да уп...Досъдебно производство е образувано в края на миналата седмица  в РУ Бобов дол за управление на нерегистрирано МПС.Водачът е установен да управлява мотоциклет в града. За случая е уведомен дежурен прокурор.

В края на миналата седмица бобовдолски полицаи са задържали 21-годишен водач на мотоциклет, с регистрационни табели, издадени за друго превозно средство. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на


редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments