Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Детската площадка, която впечатли всички, засия в празнична украса

Най-красивата детска площадка в Кюстендил, а и не само, засия в празнично осветление. "Вече има коледно настроение на новата площадка н...

Най-красивата детска площадка в Кюстендил, а и не само, засия в празнично осветление.
"Вече има коледно настроение на новата площадка на „Колушко дере”.Идеята е страхотна,браво на екипа ,който я реализира!", това пише в групата "Забелязано в Кюстендил" авторът на снимките, Л. В.

Припомняме на читателите, че детският парк в квартал "Колушко дере" изуми всички жители и гости на Кюстендил със стил, дизайн и функционалност.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments