Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Всички ученици започнаха в присъствена форма

Всички ученици започнаха в присъствена форма Днес учениците от всички класове се завръщат в час. Това става с щадящи тестове като това ще ст...



Всички ученици започнаха в присъствена форма


Днес учениците от всички класове се завръщат в час. Това става с щадящи тестове като това ще става по веднъж седмично оттук нататък. Няма данни за постъпили усложения и проблеми в Кюстендил и Дупница. Училищата правят всичко възможно да разминават доколкото могат децата от различните класове, като ги разпределят към различни входове, за да не стават струпвания.
След проверка на училище, в един от класовете не е установен нито един заразен ученик. След днешният ден ще се знае колко са били положителните ученици. 
Екипът на Кюстендил Нет се надява те да са нула!




Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

снимка: pixabay.com

No comments