Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

4 пожара са гасили огнеборците в Дупница и Региона през последното денонощие

4 пожара са гасили екипи на РСПБЗН през изминалото денонощие, 2 от тях са нанесли щети. Късо съединение в л.а. „Дачия“ в Дупница е причинило...4 пожара са гасили екипи на РСПБЗН през изминалото денонощие, 2 от тях са нанесли щети. Късо съединение в л.а. „Дачия“ в Дупница е причинило запалването, унищожени са двигателен отсек, предно стъкло и арматурно табло, спасена е останалата част от автомобила. Тази сутрин – малко след 4.00 ч, е постъпил сигнал в РСПБЗН – Бобов дол, за пожар в къща в с. Голема Фуча, изгорели са 60 кв.м покривна конструкция. Противопожарният екип е спасил останалата част от къщата, няма пострадали хора. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Бобов дол.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments