Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Канавка от около половин година раздразни жители на Кюстендил

"Тази канавка е от миналата година. Нямат пари да я оправят, чакаме избори и тогава започваме", пише  в коментар мъж с инициали К....


"Тази канавка е от миналата година. Нямат пари да я оправят, чакаме избори и тогава започваме", пише  в коментар мъж с инициали К.К.

"От половин година са тези лунни пейзажи . Фалирал град и умряла община отдавна..." коментира Х.В. в групата "Забелязано в Кюстендил".

"Целия град е така . Ама някой не си върши работата . Важното е пари да се икономисват и бонуси да има." пише мъж с инициали Н.М.

Екипът на Kustendil.net се надява, след публикацията дупката да бъде поправена, а да не се чакат изборите, защото подобни дупки могат да предизвикат и по-скорошни избори.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments