Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Извършител на голяма сума пари от къща в града установиха и задържаха криминалисти от РУКюстендил

Извършител на голяма сума пари от къща в града  установиха и задържаха криминалисти от РУКюстендил. Кражбата на парите бе заявена в полицият...Извършител на голяма сума пари от къща в града  установиха и задържаха криминалисти от РУКюстендил. Кражбата на парите бе заявена в полицията  на 4 януари, потърпевшият е съобщил, че е отсъствал 3 денонощия от къщата. Местопроизшествието е посетено от дежурна следствено-оперативна група и служителите са предприели незабавно издирване. Събраната информация по случая е наложила осъществяването на процесуално-следствени действия на територията на друга областна дирекция – в жилища в Радомир и Перник. Парите са  били укрити в едно от жилищата – цялата сума е иззета. Извършителят  е 28-годишен и е от Радомир. Известен е на полицията с множество противозаконни деяния. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокурор от РП Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments