Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Трупът на 62-годишен мъж бе открит в землището на Горско стопанство "Рилски манастир"

Сигнал за намерен труп на мъж  в землището на Горско стопанство „Рилски манастир“ е подаден вчера в РУ Рила. Дежурна полицейска група е извъ...Сигнал за намерен труп на мъж  в землището на Горско стопанство „Рилски манастир“ е подаден вчера в РУ Рила. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, установени са охлузни наранявания по краката, трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Установена е самоличността му – 62-годишен е. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments