Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Води се разследване за смъртта на мъж в с. Катунци

Води се разследване за смъртта на мъж в с. Катунци Окръжна прокуратура – Благоевград привлече в качеството на обвиняем К.М. (на 37 години) з...Води се разследване за смъртта на мъж в с. Катунци Окръжна прокуратура – Благоевград привлече в качеството на обвиняем К.М. (на 37 години) за извършено от него престъпление по чл. 115 от НК – умишлено причиняване на смърт, пише Благоевград ЕУ. Към настоящия момент от разследването е установено, че вечерта на 05.01.2022 г. в снек-бара към магазина в с. Катунци имало посетители, които употребявали алкохол. Между двамата от тях – Л.Ш. и К.М., възникнало напрежение, прераснало в сбиване пред търговския обект. Първоначално свидетели на случващото се успели да разтърват спорещите мъже. Впоследствие обаче - около 22,45 ч., К.М. нанесъл удар на 38-годишния Л.Ш., вследствие на който той паднал. Пострадалият бил транспортиран в лечебно заведение в гр. Сандански, където била констатирана смъртта му. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители са извършили оглед. Разпитани са свидетели на инцидента. Направена е аутопсия на трупа на починалия мъж. Назначени са експертизи. С постановление на прокурор К.М. е задържан за срок до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.


наете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments