Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

27-годишен дупничанин е задържан, причината - шофиране след употреба на наркотични вещества

Досъдебно производство за управление на МПС след употреба на наркотично вещество е образувано вчера в РУ Бобов дол. При извършена проверка н...Досъдебно производство за управление на МПС след употреба на наркотично вещество е образувано вчера в РУ Бобов дол. При извършена проверка на л.а. „Ауди“ полицаите установили, че водачът е употребил наркотик, тестът е направен с техническо средство. Водачът – 27-годишен дупничанин, е задържан с полицейска заповед, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments