Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията в Дупница установи краден лек автомобил BMW X3

Вчера дупнишки полицаи са установили откраднат в столицата л.а. БМВ Х3. Проверката е извършена на пътя Дупница – Кюстендил. Водачът и пътник...Вчера дупнишки полицаи са установили откраднат в столицата л.а. БМВ Х3. Проверката е извършена на пътя Дупница – Кюстендил. Водачът и пътникът, които са на 41 и 42 години, са с двойно гражданство/на РСМ и на България/. Задържани са с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. Автомобилът е бил откраднат през нощта на 16 срещу 17 февруари по данни на собственика. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments