Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж е загинал след пожар в село Раждавица

6 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на районните служби – един от тях е нанесъл щети, загинал  е собственикът на къщата в с....6 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на районните служби – един от тях е нанесъл щети, загинал  е собственикът на къщата в с. Раждавица – 56-годишен мъж, живеел е сам. След потушаването на огъня огнеборците са намерили тялото му под срутената част на покрива. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил, образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments