Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Роднини се биха в Кюстендил, има задържани

Снощи в кюстендилския квартал „Изток“ е възникнал скандал между двама братя и техен роднина, последвало сбиване. Пострадалият е 36-годишен, ...Снощи в кюстендилския квартал „Изток“ е възникнал скандал между двама братя и техен роднина, последвало сбиване. Пострадалият е 36-годишен, оказана му е медицинска помощ в кюстендилската болница – със счупен нос е и охлузни наранявания. Двамата братя са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments