Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж, управлявал нерегистриран товарен автомобил, бе санкциониран в Кочериново

Досъдебно производство е образувано в РУ Рила в края на миналата седмица за управление на нерегистриран по законовия ред товарен автомобил. ...
Досъдебно производство е образувано в РУ Рила в края на миналата седмица за управление на нерегистриран по законовия ред товарен автомобил. Полицаите са извършили проверката в Кочериново на т.а. „Фиат“, управляван от 53-годишен мъж от столицата. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Досъдебно производство за управление на МПС с регистрационни табели, издадени за друго превозно средство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица. Проверката на л.а. „Мерцедес“, управляван от 30-годишен столичанин, е извършена в края на миналата седмица в Дупница, за случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments