Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отново пияни шофьори бяха спипани в Дупница

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркот...2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества– единият водач е установен на ГП Е 79, придвижвал се е с л.а. „Фолксваген“, 44-годишен софиянец е, другият водач е установен в гр. Бобошево, той е управлявал автомобила си с 2.81 промила алкохол в издишания въздух. Тестовете са направени с техническо средство. Двамата водачи са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, за случаите е уведомен дежурен прокурор. 

При друг случай е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил в събота за повреждане на чужда собственост – 25-годишен мъж е счупил стъкла на прозорци на жилище в града.За случая е уведомен дежурен прокурор. 

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments