Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е кюстендилец с хероин в края на миналата седмица

28-годишен кюстендилец е задържан от служители на РУ Кюстендил в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество. При извършен...28-годишен кюстендилец е задържан от служители на РУ Кюстендил в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка на ул. „Стефан Караджа“ в града у него е открита опаковка с хероин, при последвалите процесуални действия в жилището му са открити и иззети и 2 станиолови опаковки с канабис. 

Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
При друг случай, отново в Кюстендил е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество – от 17-годишен младеж е иззета опаковка канабис при проверка в края на миналата седмица. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Младежът е задържан с полицейска заповед, за случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments