Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Крадци обраха две къщи в Дупница, а в село Драгодан откраднаха 100 литра вино

Вчера в РУ Дупница са  заявени кражби от 2 къщи в града, отнети са техника и ел. уреди. Проникването в имотите е осъществено чрез взлом. Обр...Вчера в РУ Дупница са  заявени кражби от 2 къщи в града, отнети са техника и ел. уреди. Проникването в имотите е осъществено чрез взлом. Образувано е досъдебно производство по случая. 

В РУ Рила е заявена кражба на 100 литра вино и 50 лв. от къща в с. Драгодан, проникването е осъществено чрез взлом. По случая е образувано досъдебно производство.

Повреждане на чужда собственост е заявено в края на миналата седмица в РУ Дупница – повредени са врата, стъкла на 2 прозореца и на лек автомобил в честен имот в . Крайници. По случая е образувано досъдебно производство.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments