Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Расте битовата престъпност, откраднаха 1000 лева от къща в Дупница

Досъдебно производство е образувано по случая. Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на 1000 лв. от къща в града. Проникването е осъществено п...



Досъдебно производство е образувано по случая. Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на 1000 лв. от къща в града. Проникването е осъществено през незаключена врата. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


Кражба на 34 плодни дръвчета от имот в с. Стенско е заявена вчера в РУ Кюстендил. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място. Образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на чужда собственост/повредени са покривни плочки на площадка до черквата в с. Ново село/ . 



Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments