Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Общо 920 проверки на МПС са извършили пътните полицаи в Кюстендил и околността по време на великденските празници

В рамките на проведена СПО по линия на безопасност на движението по време на великденските празници/21 – 25 април/ пътни полицаи са извършил...В рамките на проведена СПО по линия на безопасност на движението по време на великденските празници/21 – 25 април/ пътни полицаи са извършили 920 проверки на МПС в областта и на 1025 лица. За установените нарушения са съставени 172 фиша, 116 акта. Направени са 557 клипа за контрол на скоростта в населено място, 287 – извън населено място. Сред по-сериозните нарушения са 6-ма управлявали след употреба на алкохол, 3-ма водачи, управлявали след употреба на наркотични вещества. Установени са 5-ма водачи без СУМПС, санкционирани за неползване на обезопасителни колани са 37  души, 21 – за неправилно изпреварване.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments