Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откриха мъртви крави в животновъден обект, намиращ се в град Кочериново

Вчера служители на РУ Рила са извършили проверка в животновъден обект в гр. Кочериново заедно с представители на БАБХ – София, и ОДБХ – Кюст...Вчера служители на РУ Рила са извършили проверка в животновъден обект в гр. Кочериново заедно с представители на БАБХ – София, и ОДБХ – Кюстендил. В обекта са открити труповете на 6 крави, 4 от тях са били в напреднала фаза на разложение. Собственикът на животновъдния обект е отсъствал по време на проверката. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Рила, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments