Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Намушкан е 14-годишен след бой в Благоевград

Намушкан е 14-годишен след бой в Благоевград, причината - спречкване. Около 04:26 часа на 05.04.2022 г. е получен сигнал за пострадало 14-го...Намушкан е 14-годишен след бой в Благоевград, причината - спречкване.

Около 04:26 часа на 05.04.2022 г. е получен сигнал за пострадало 14-годишно момче с прободна рана в областта на корема. По първоначална информация, по-рано същата нощ 14-годишният младеж е бил на гости при негов приятел на същата възраст. Те поканили и две момчета на 15 и 17 години, с които се скарали при пристигането им, а разпрата продължила и по телефона.  Младежите се срещнали в района на бул. „Васил Левски“ в гр. Благоевград, където при физическо спречкване 15-годишният е нанесъл прободна рана в областта на корема на 14-годишния младеж. Пострадалото момче е настанено за лечение в МБАЛ-Благоевград, където е установено, че няма засегнати вътрешни органи. Непълнолетните участници в инцидента, както и родителите им са установени. За случая е уведомена Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава. 

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments