Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха казан за ракия в Кюстендил

2 домови кражби са заявени в края на миналата седмица  - от къща в Кюстендил са откраднати казан за ракия, винтоверт, мултифункционално устр...2 домови кражби са заявени в края на миналата седмица  - от къща в Кюстендил са откраднати казан за ракия, винтоверт, мултифункционално устройство; от къща в с. Джерман са откраднати 2 600 лв. По случаите са образувани досъдебни производства в РУ Кюстендил и РУ Дупница.

В края на миналата седмица са заявени 2 повреждания на чужда собственост – счупени са стъкла на л.а. „Мерцедес“ в Рила и на л.а. „Нисан“ в Дупница. Образувани са досъдебни производства по случаите в РУ Рила и РУ Дупница. 

Екипът на Кюстендил НЕТ апелира за бдителност, тъй като домовите кражби, и като цяло престъпленията бележат ръст.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments