Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е 27-годишен мъж за притежание на 9-36 грама кокаин на АМ "Струма"

27-годишен мъж с 9.36 грама кокаин  е задържан от кюстендилски криминалисти в края на миналата седмица. Полицейските действия са осъществени...


27-годишен мъж с 9.36 грама кокаин  е задържан от кюстендилски криминалисти в края на миналата седмица. Полицейските действия са осъществени в рамките на операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици. 27-годишният е пътувал с л.а. „Фолксваген“, проверката е извършена на АМ „Струма“ – при пътен възел ЮГ. 
Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Иззетият наркотик е бил предназначен за разпространение. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на ред


акционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments