Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Много почивни дни - много инциденти, пияни и дрогирани шофьори! Припомняме, че санкциите са сериозни! Не шофирайте след употреба на алкохол и наркотици!

Досъдебни производства са образувани за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – дупнишки полицаи са установили в ...



Досъдебни производства са образувани за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – дупнишки полицаи са установили в Сапарева баня 33-годишен водач на мотопед да управлява с 2.17 промила алкохол в издишания въздух;

пътни полицаи от РУ Рила са установили в с. Бараково 20-годишен водач на л.а. „Тойота“ да управлява след употреба на наркотично вещество; кюстендилски полицаи са установили водач на товарен автомобил да управлява 1.51 промила алкохол в издишания въздух. Тестовете са направени с техническо средство, уведомени са дежурни прокурори. 

Кражба на 100 литра ракия от къща в с. Еремия  и кражба на инструменти от къща в с. Друмохар са  заявени в полицията в Кюстендил по време на почивните дни. Образувани са  досъдебни  производства по случаите  в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера при ПТП на ул. „Дупнишко шосе“ в Кюстендил  е пострадала 35-годишна водачка на л.а. „Форд“. Настанена е в болница, без опасност за живота е. Водачът на другия автомобил – л.а. „Ауди“ е напуснал местопроизшествието, той е управлявал по време на отнето му СУМПС. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Тази нощ 20-годишен водач на л.а. Мерцедес е загубил контрол над автомобила и се е преобърнал встрани. Настанен е в дупнишка болница със счупени прешлени. Инцидентът е възникнал на ул. „Саморанска“ в Дупница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments