Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията в Бобов дол спипа трима младежи в момент на извършване на кражба от неработещ хотел

Снощи служители на РУ Бобов дол са установили трима младежи в момент на извършване на кражба на менгеме и шевна машина от неработещ хотел в ...Снощи служители на РУ Бобов дол са установили трима младежи в момент на извършване на кражба на менгеме и шевна машина от неработещ хотел в града. Единият от тримата е пълнолетен/20 г/ и е задържан с полицейска заповед. При последвалите процесуални действия са открити и иззети ел.проводници и инструменти, за които има данни, че са обект на кражба. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments