Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Онлайн магазин за обзавеждане на баня Ramois - предлагане на богата гама продукти за банята

Обзавеждане за баня  от Ramois.com - производител на дизайнерски ПВЦ мебели и шкафове, предназначени предимно за банята. Магазин Ramois е сп...


Обзавеждане за баня от Ramois.com - производител на дизайнерски ПВЦ мебели и шкафове, предназначени предимно за банята.


Магазин Ramois е специализиран в предлагане на богата гама продукти за баня. В магазинът може да намерите всичко, свързано с обзавеждането на банята, като започнем от ПВЦ шкафове за баня и стигнем до подово покритие, предназначено за мокри помещения и баня.

Пазарувай онлайн - лесно и удобно, закупувайки  обзавеждане за баня онлайн от Ramois. Купи всичко за своята баня на промоционални цени - голямо разнообразие на смесители, гранитогрес, травертин, плочки за баня и кухня, душове, както и всякакви аксесоари.

Един от акцентите на онлайн магазина са продуктите, изработени от гранит.
Ако желаете да си подсигурите дългогодишно, добре изглеждащо подово покритие на банята, както и да интегрирате гранитна мивка, то тогава сте на правилното място.

На избора на довършителни материали за банята трябва да се обърне сериозно внимание. В тази стая се създават трудни условия, които не всяко покритие може да издържи. Традиционният материал за подове и стени е плочката. На практика той е доказал способността си да издържа перфектно на удари, да поддържа целостта и естетическите показатели. Но сега плочката има достоен конкурент. Професионалните дизайнери, собствениците на жилища все повече използват гранитни изделия за банята. По експлоатационни и естетически характеристики гранитът превъзхожда класическата плочка.



Има мнение, че порцелановите гранитът, както и другите каменни изделия се различават от плочките по наличието на частици от естествен камък. Това е често срещано погрешно схващане. Съставът на тези довършителни материали е идентичен. Включва: пречистена глинена суспензия; каолинова глина; фелдшпат; кварцов пясък; оцветяващи естествени пигменти.

Разликите в технологичните характеристики на тези материали се осигуряват от спецификата на производствения процес. Заготовките от порцеланов камък се пресоват с повишено налягане от около 500 кг/кв.см, обработени с високи температури от 1300 градуса. Порцелановите каменинови изделия като плочки за баня са идеални, тъй като високото налягане и температура водят до топене на глина, образуване на монолитна структура. В този материал няма пори, тъй като в плочката, влагата не може да проникне в него. Това изключва разрушаването на конструкцията.

Много още можем да пишем за съвременните покрития за под на баня, но в тази статия ще спрем до тук, като заявим, че мястото за покупка на качествени мебели за баня и подови гранитни плочки е именнно магазин Рамоис

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.


Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments