Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха икона от храма в село Ресилово

Семейство от Варна е извършило кражба на икона от храма в манастира в с. Ресилово в петък. Сигналът е подаден в полицията в Дупница малко сл...Семейство от Варна е извършило кражба на икона от храма в манастира в с. Ресилово в петък. Сигналът е подаден в полицията в Дупница малко след 20.30 ч., последвали са незабавни издирвателни действия от служители на РУ Дупница и извършителите са установени в хотелски комплекс в Сапарева баня. Иконата е иззета от тях. Мъжът е 69-годишен, а жената – 64. Тя е известна на полицията и с други кражби. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments