Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

14-годишно момиче бе открито в тежко състояние пред жилищна сграда в Дупница

Снощи – в 19.15 ч, е постъпил сигнал чрез телефон 112 в РУ Дупница за паднало  момиче пред жилищна сграда в жк „Развесената върба“ в Дупница...Снощи – в 19.15 ч, е постъпил сигнал чрез телефон 112 в РУ Дупница за паднало  момиче пред жилищна сграда в жк „Развесената върба“ в Дупница.Местопроизшествието е посетено от екипи на полицията и ЦСМП, установена е самоличността на пострадалото момиче, 14-годишно, с множество травми е закарано за лечение в столична болница.По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments