Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Тази неделя в Кюстендил ще се проведе благотворителен концерт "Заедно за Оги"...

Здравейте приятели, трябват ни доброволци за предлагане и продаване на билети ПО УЧИЛИЩАТА , за благотворителния концерт ЗАЕДНО ЗА ОГИ КОЙТО...



Здравейте приятели, трябват ни доброволци за предлагане и продаване на билети ПО УЧИЛИЩАТА , за благотворителния концерт ЗАЕДНО ЗА ОГИ КОЙТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ТАЗИ НЕДЕЛЯ 12.06.2022 В ТЕАТЪРА ОТ 16 ЧАСЪТ. 

МОЛЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ ДОБРОВОЛЕЦ , да дойде във ресторант винтидж откъдето ще може да вземе билети за продаване . ЦЕНАТА НА БИЛЕТИТЕ ЗА УЧЕНИЦИ ЩЕ Е 10ЛВ. Повтаряме цена за учениците 10лв. 

Благодарим предварително за отворените си сърца към Доброто Приятели . Заедно можем ! Заедно ЗА Оги. Имаме нужда от помощ за тази хубава кауза , нека бъдем ЗАЕДНО!


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments