Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

След акция на полицията са задържани трима мъже и две непълнолетни момичета в Дупница

Вчера при проведена специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици,на територията на Дупница криминалист...Вчера при проведена специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици,на територията на Дупница криминалисти от ОДМВР и служители на РУ Дупница са извършили процесуално-следствени действия на 5 адреса. Открити и иззети са метамфетамин, амфетамин, канабис, ел. везна.Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. С полицейска заповед са задържани трима мъже и 2 непълнолетни момичета. Образувани са 4 досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments