Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

В РСПБЗН - Кюстендил са обслужени пет сигнала през изминалите почивни дни

В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са обслужили 5 сигнала – гасили са пожар, причинен поради небрежност в Кюстендил, горели са отпад...В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са обслужили 5 сигнала – гасили са пожар, причинен поради небрежност в Кюстендил, горели са отпадъци, щети не са допуснати; гасили са 2 пожара в МПС – в Дупница и с. Грамаждано, пожарите са причинени поради техническа неизправност, унищожен е двигателен отсек в двата автомобила, няма пострадали хора; оказана е помощ за издирването на 80-годишна жена, сигналът, че не се е прибрала в дома си е постъпил снощи малко след 21.30 ч, жената е намерена в района на гробищния парк в Кюстендил и е предадена на роднините й.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments